top of page

اساتید مشاور

haeri.jpg

شهلا حائری

استاد مردم شناسی دانشگاه بوستون

​شهلا حائری، مدیر سابق بخش مطالعات زنان در دانشگاه بوستون، یکی از پیشگامان مردم‌شناسی ایران است و قوم‌نگاری‌های پیشرفته‌ای از ایران، پاکستان و جهان اسلام ارائه کرده است. کتاب‌های شاخص او عبارتند از قوم‌نگاری کلاسیک او، "قانون میل: ازدواج موقت، متعه، در ایران" (1989/2014) که به عربی ترجمه شده و مکرراً تجدید چاپ می‌شود. "بر خورشید شرمی نیست: زندگی زنان حرفه‌ای پاکستان" (2002/2004)، دامنه قوم‌نگاری را گسترش می‌دهد تا زندگی زنان مسلمان تحصیل‌کرده و حرفه‌ای را قابل مشاهده کند. جدیدترین کتاب او، "ملکه‌های فراموش نشدنی اسلام: جانشینی، اقتدار، جنسیت" (انتشارات دانشگاه کمبریج) کتابی پیشگامانه درباره زندگی و میراث چند زن مسلمان برجسته از سراسر فرهنگ و تاریخ اسلامی است.
chehabi_headshot_resized.jpg

هوشنگ شهابی

استاد تاریخ، مطالعات فرهنگی و روابط بین الملل دانشگاه بوستون

​هوشنگ شهابی استاد دانشگاه بوستون است، در هاروارد تدریس کرده و استاد مدعو در چندین دانشگاه دیگر نیز بوده است. او دو کتاب به نام‌های «سیاست ایرانی و مدرنیسم دینی: نهضت آزادی‌بخش ایران در دوران شاه و خمینی» (۱۹۹۰) و «روابط دور: ایران و لبنان در ۵۰۰ سال اخیر» (۲۰۰۶) منتشر کرده است. او همچنین در ویرایش "سیاست، جامعه و دموکراسی: مطالعات تطبیقی" (۱۹۹۵)، "رژیم های سلطانی" (1998)، "انقلاب مشروطه ایران: سیاست مردمی، تحولات فرهنگی و ارتباطات فراملی" (2010)، و "ایران و چالش های قرن بیست و یکم: جستارهایی در بزرگداشت محمدرضا جلیلی" (2013) مشارکت داشته است.
pamela_karimi-1_edited.jpg

​پاملا کریمی

استاد تاریخ هنر و مطالعات رسانه، دانشگاه کُرنِل

​​پاملا کریمی معمار و مورخ معماری و استاد تاریخ هنر در دانشگاه کرنل است. او دکترای خود را از بخش تاریخ، نظریه و نقد هنر و معماری در موسسه فناوری ماساچوست (MIT) در سال 2009 به دست آورد. زمینه اصلی تخصص او هنر، معماری و فرهنگ بصری خاورمیانه مدرن است. دومین حوزه تحقیقاتی او طراحی و پایداری در آمریکای شمالی است. دکتر کریمی قبل از پیوستن به دانشکده تاریخ هنر در دانشگاه ماساچوست، دانشگاه براندیس، دانشگاه نیویورک، کالج ولزلی و مدرسه لاورنسویل تدریس می کرد.

 

آرزو اصانلو

Arzoo_May2021_square.jpg

استاد حقوق و مردم شناسی، دانشگاه واشنگتن (سیاتل)

آرزو اصانلو استاد بخش حقوق، جوامع و عدالت و مدیر مرکز خاورمیانه در دانشگاه واشنگتن در سیاتل است. او یک مردم شناس حقوقی است و پیش از کار در دانشگاه، به عنوان یک وکیل مهاجرت و پناهندگی در واشنگتن دی سی و سانفرانسیسکو مشغول به کار بود. آرزو نویسنده کتاب "کار بخشش: رحم، قانون و حقوق قربانیان در ایران" (انتشارات دانشگاه پرینستون، 2020) است. او همچنین نویسنده کتاب "سیاست حقوق زنان در ایران" (انتشارات دانشگاه پرینستون، 2009) است، که سیاست زدگی مبحث حقوق زنان در ایران را بررسی می کند.

 

مهرزاد بروجردی

20220712-Mehrzad-Boroujerdi-4-1-e1681755777784_edited.jpg

استاد علوم سیاسی، دانشگاه میسوری

مهرزاد بروجردی رئیس دانشکده هنر، علوم و آموزش دانشگاه علم و صنعت میسوری است. وی قبلاً استاد دولت و امور بین‌الملل و مدیر دانشکده روابط عمومی و بین‌الملل در ویرجینیا تک (2019-2022) و قبل از آن استاد علوم سیاسی در دانشگاه سیراکیوز (1992-2019) بود. وی نویسنده کتاب های "تراشیدم، پرستیدم، شکستم: گفتارهایی در سیاست و هویت ایرانی" (تهران، 1389) و "روشنفکران ایرانی و غرب: پیروزی دردناک بومی گرایی" (انتشارات دانشگاه سیراکیوز، 1996) است. او، همچنین، یکی از نویسندگان کتاب "ایران پس از انقلاب: کتاب راهنمای سیاسی" (انتشارات دانشگاه سیراکیوز، 2018)؛ و کتاب "آینه ای برای شاهزاده مسلمان: اسلام و تئوری کشورداری" (انتشارات دانشگاه سیراکیوز، 2013) است. مقالات و پژوهش های دکتر بروجردی در مجلات متعددی به چاپ رسیده اند.

هژیر رحمانداد

profile-image-3547.jpeg

استاد علم مدیریت، دانشگاه ام آی تی (MIT)

هژیر رحمانداد استاد علم مدیریت و پویایی سیستم ها در دانشکده مدیریت دانشگاه ام آی تی (MIT) است. تحقیقات هژیر نشان می دهد که چگونه پویایی پیچیده سازمانی می تواند منجر به ناهمگونی در عملکردها و نتایج سازمانی شود. او نحوه یادگیری سازمان ها را در بستر "تاخیر بین انجام اقدام و مشاهده نتایج" تحلیل کرده است و، از طریق داده های تجربی و شبیه سازی، چالش های یادگیری را نشان داده است. تحقیق هژیر بر روی موضوع استراتژی، چشم اندازهای عملکرد سازمانی، چالش های توسعه توانمندی تحت شرایط رقابتی و فرسایش قابلیت های سازمانی از طریق "تله های سازگاری" را مورد بررسی قرار داده است. در جریان دیگری از کار، او مشکلات بهداشت عمومی، از جمله کووید، چاقی و دینامیک افسردگی، و مقایسه روش‌های مدل‌سازی مختلف در زمینه بیماری‌های همه‌گیر و مواردی از این دست را مطالعه کرده است. دکتر رحمانداد، همچنین، به گسترش ابزارهای مدل‌سازی پویایی از طریق پیشبرد روش‌های تخمین پارامتر و اعتبارسنجی برای مدل‌های پویا کمک کرده است.

اساتید مشاور حلقه ایران بر تمامی محتوای تولیدی در این مجموعه نظارت نداشته و تنها در زمینه علمی خود به این موسسه مشاوره می دهند. از این رو این اساتید مسئولیتی در قبال محتوای تولید شده توسط حلقه ایران ندارند.

کادر اجرایی

امین فیض پور (ایمیل)

470227575_10233218616902904_3186542199960270770_n.jpg

موسس و مدیر حلقه ایران

پس از اتمام دوره دکترای خود در دانشگاه بوستون در سال ۲۰۱۷ و پیوستن به دانشکده پزشکی هاروارد به عنوان پژوهشگر فوق دکترا، امین "حلقه ایران" را با حمایت فکری و عملیاتی اساتید محلی و انجمن‌های دانشجویی ایرانی آغاز کرد. او مدارک قبلی خود را در رشته های مهندسی و علوم از دانشگاه شیراز و پلی تکنیک تهران گرفته است. امین به موازات تحصیل و کار رسمی در صنعت پزشکی (به عنوان محقق و مهندس علوم داده و هوش مصنوعی)، علاقه شخصی خود را به علوم انسانی و اجتماعی به طور فعال دنبال کرده است، که نتیجه آن شکل گیری و رشد این موسسه غیرانتفاعی و مردم-نهاد به منظور ارتقاء آگاهی عمومی در میان ایرانیان و توسعه فرهنگی ایران بوده است.

سایر اعضای کادر اجرایی در آینده به این لیست اضافه خواهند شد.
حلقه ایران هویت بعضی از اعضای خود را، بنا بر صلاحدید خود اعضا، محرمانه نگه خواهد داشت.

در صورت تمایل به همکاری با حلقه ایران، هویت شما میتواند عمومی یا محرمانه نگه داشته شود. برای بعضی از اشکال همکاری داوطلبانه با ما (بعنوان مثال در ترجمه سخنرانی یا متن، طراحی اینفوگرافیک، انیمیشن و غیره) شما میتوانید بصورت ناشناس نیز، از طریق ایمیل (info@theirancircle.com)، با ما همکاری کنید.
در صورت تمایل به این شکل از همکاری، با ما تماس بگیرید.

© The Iran Circle, 2024. All rights reserved.

bottom of page